Wat kunnen we voor u betekenen?

Bouwkundig tekenwerk:

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning heeft u uitgewerkte bouwtekeningen met plattegronden, aanzichten, doorsneden en details nodig. Dit kunnen wij voor u verzorgen en (laten) toetsen aan bouwbesluit om aan alle regelgeving te voldoen. Tevens kunt u voor conceptschetsen, kozijntekeningen, uitvoeringstekeningen of het uitwerken van licht- en elektraplannen bij ons terecht.

Wij werken hoofdzakelijk in AutoCAD (2D) en Sketchup (3D). Desgewenst kunt via ons ook BIM tekeningen (Building Information Model) laten uitwerken of bestaande (oude) tekeningen laten digitaliseren.

Advies:

Wilt u groter wonen? Verbouwen of juist verhuizen? Of heeft u een bouwkavel op het oog? Dit zijn allemaal vragen die een behoorlijke impact kunnen hebben op uw dagelijks leven. Vaak is er ook veel geld gemoeid met bouwen, verbouwen en verhuizen. Waar moet u allemaal aan denken? Het overkomt u niet dagelijks, dus het is logisch dat u niet helemaal weet waar u moet beginnen. Wij kunnen u op weg helpen met het vertalen van uw ideeën of het verzorgen van toezicht op de uitvoering van uw project.

Vergunningen:

Wij kunnen u helpen met alle benodigde aanvragen voor de omgevingsvergunning voor uw bouwplannen. Behalve de bouwkundige tekeningen kunnen wij ook alle overige benodigde bescheiden voor u (laten) verzorgen, zoals constructietekeningen en berekeningen, ventilatieberekeningen, daglichtberekeningen en veiligheidsplannen.
* u kunt zelf op voorhand checken of u een vergunning nodig heeft via: www.omgevingsloket.nl

Bouwkosten:

Om inzicht te krijgen in de kosten voor uw project kunnen wij voor u offertes opvragen, offertevergelijkingen maken, elementenramingen opstellen of een uitgebreide calculatie uitvoeren. Tevens kunnen wij alternatieven aandragen om zo tot een haalbaar plan te komen.

Coördinatie en begeleiding:

Bij het realiseren van uw bouwplannen komt veel kijken. Wij ontzorgen u graag en kunnen u hierbij begeleiden tijdens dit proces.

  • Wij maken werkschema’s, leverschema’s en detailplanningen waarmee we de verschillende partijen kunnen aansturen;
  • Het controleren van tekenwerk van architect, constructeur, leveranciers en onderaannemers en de onderlinge afstemming hiertussen;
  • Het opstellen en begeleiden van het inkoopproces en het verzorgen van de informatiestromen tussen alle betrokken partijen;
  • Het opstellen van Technische omschrijvingen (beknopt bestek) die als leidraad gebruikt kunnen worden tijdens het uitvoeringsproces en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. We houden daarbij van korte lijnen, en doen een stap naar voren als het moet, en een stap terug als het kan. Dat houdt onze rol efficiënt, en daar plukt u als opdrachtgever de vruchten van!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerealiseerde projecten:
Warmenhuizen

Warmenhuizen

Uitbreiding villa

Bergen

Bergen

Cosmetische verbouwing

Schoorl

Schoorl

Nieuwbouw Duinvilla

Oosthuizen

Oosthuizen

Realisatie tuinkamer

Bergen NH

Bergen NH

Nieuwbouw Villa

Warmenhuizen

Warmenhuizen

afbouw schoonheidssalon

Warmenhuizen

Warmenhuizen

realisatie 2 appartementen

Warmenhuizen

Warmenhuizen

nieuwbouw woning + bedrijfsruimte