Wat kunnen we voor u betekenen?

Over mij..

Graag stel ik mij even voor..

Ik ben 41 jaar jong (bouwjaar 1980) en trotse vader van 2 kinderen (Jur en Fem), getrouwd met Linda en woonachtig in het mooie ‘dorp achter de duinen’ Warmenhuizen.
Vanaf 1997 ben ik werkzaam geweest bij een middelgrote aannemer uit Hoorn en heb daar de eerste 8 jaar als timmerman alle facetten van het vak geleerd. Ik wilde me echter verder ontwikkelen en heb toen de stap naar de werkvoorbereiding gemaakt waar ik tot 2020 aan veel mooie projecten heb mogen werken, van een grote renovatie aan de Prinsengracht tot de nieuwbouw van het Hilton Hotel op Schiphol.

De wens om een eigen bedrijf te starten werd sterker en kreeg vanaf 2016 vorm toen we een kavel kochten met woon-werk bestemming.

De passie voor het ambacht en oud hout (timmeren) en de coördinerende en creatieve rol (werkvoorbereiding) kan ik hier perfect combineren met een mooie werkplaats en kantoor.

Dit heeft geresulteerd in een soort van combi bedrijf met b-ART-design voor het maken van industriële meubels, diverse interieur projecten en afbouw timmerwerk.

Daarnaast houdt b-ART-projects zich voornamelijk bezig met bouwkundig tekenwerk, werkvoorbereiding en begeleiding van verbouw en nieuwbouwprojecten.

Kijk gerust eens rond op mijn site of neem contact op om de mogelijkheden voor u te bespreken!

Bart

Beeld: Heddes Bouw & ontwikkeling
Fotografie: Fred Tiggelaar