Wat kunnen we voor u betekenen?

Over mij..

Graag stel ik mij even voor..

Ik ben 43 jaar jong (bouwjaar 1980) en trotse vader van 2 kinderen (Jur en Fem), getrouwd met Linda en woonachtig in het mooie ‘dorp achter de duinen’ Warmenhuizen.
Vanaf 1997 ben ik werkzaam geweest bij een middelgrote aannemer uit Hoorn en heb daar de eerste 8 jaar als timmerman alle facetten van het vak geleerd.

Ik wilde me echter verder ontwikkelen en heb toen in 2005 de stap naar de werkvoorbereiding gemaakt waar ik tot 2020 aan veel mooie projecten heb mogen werken, van een grote renovatie/nieuwbouw aan de Prinsengracht in Amsterdam tot de nieuwbouw van het Hilton Hotel op Schiphol.

De wens om een eigen bedrijf te starten werd steeds sterker en kreeg vanaf 2016 pas echt vorm toen we een kavel kochten met een woon-werk bestemming, wat inhoud dat er zowel een woning als bedrijfsruimte gebouwd moest worden. Mijn vrouw heeft haar eigen schoonheidssalon aan huis en ik een ruime werkplaats met kantoor.

De passie voor het ambacht en oud hout (timmeren) en de coördinerende en creatieve rol (werkvoorbereiding) kan ik hier perfect combineren!

Dit heeft geresulteerd in een soort van combi bedrijf met b-ART-design voor het maken van industriële meubels, diverse interieur projecten en afbouw timmerwerk.

Daarnaast houdt b-ART-projects zich voornamelijk bezig met bouwkundig tekenwerk, werkvoorbereiding en begeleiding van verbouw en nieuwbouwprojecten.

Kijk gerust eens rond op mijn site of neem contact op om de mogelijkheden voor u te bespreken!

 

Bart

Beeld: Heddes Bouw & ontwikkeling
Fotografie: Fred Tiggelaar