wat kunnen we voor u betekenen?

Bouwkundig tekenen
Advies
Coordinatie en begeleiding
Bouwkosten
Vergunningen

Bouwkundig tekenen

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning heeft u uitgewerkte bouwtekeningen met plattegronden, aanzichten, doorsneden en details nodig. Dit kunnen wij voor u verzorgen en (laten) toetsen aan bouwbesluit om aan alle regelgeving te voldoen. Tevens kunt u voor conceptschetsen, kozijntekeningen, uitvoeringstekeningen of het uitwerken van licht- en elektraplannen kunt u bij ons terecht. Wij werken hoofdzakelijk in AutoCAD (2D) en Sketchup (3D). Desgewenst kunt via ons ook BIM tekeningen (Building Information Model) laten uitwerken of het digitaliseren van bestaande (oude) tekeningen.

Advies

Als u in woont in een huis dat u zelf in eigendom heeft of gaat krijgen. Misschien wel voor de eerste keer. Of misschien bent u toe aan een volgende stap. Groter wonen? Verbouwen of verhuizen? Een bouwkavel? Dit zijn allemaal situaties en vragen die een behoorlijke impact kunnen hebben op uw dagelijks leven. Vaak is er ook veel geld gemoeid met bouwen, verbouwen en verhuizen. En weet u waar u allemaal aan moet denken? Het overkomt u niet dagelijks, dus het is niet vreemd dat u niet helemaal weet waar u moet beginnen. Wij kunnen u op weg helpen met het vertalen van uw ideeën of het verzorgen van toezicht op de uitvoering van uw project.

Coordinatie en begeleiding

Bij het realiseren van u bouwplannen komt veel kijken. Wij ontzorgen u graag en kunnen hierbij begeleiden tijdens dit proces.

  • Wij maken werkschema’s, leverschema’s en detailplanningen waarmee we de verschillende partijen kunnen aansturen.
  • Het controleren van tekenwerk van architect, constructeur, leveranciers en onderaannemers en de onderlinge afstemming hiertussen.
  • Het opstellen en begeleiden van het inkoopproces en het verzorgen van de informatiestromen tussen alle betrokken partijen.
  • Het opstellen van Technische omschrijvingen (beknopt bestek) die als leidraad gebruikt kunnen worden tijdens het uitvoeringsproces en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. We houden daarbij van korte lijnen, en doen een stap naar voren als het moet, en een stap terug als het kan. Dat houdt onze rol efficiënt, en daar plukt u als opdrachtgever de vruchten van!

Bouwkosten

Om inzicht te krijgen in de kosten voor uw project kunnen wij voor u offertes opvragen, offertevergelijkingen maken, elementenramingen opstellen of een uitgebreide calculatie. Tevens kunnen wij alternatieven aandragen om zo tot een haalbaar plan te komen.

Vergunningen

Wij kunnen u helpen met alle benodigde aanvragen voor de omgevingsvergunning voor uw bouwplannen. Behalve de bouwkundige tekeningen kunnen wij ook alle overige benodigde bescheiden voor u (laten) verzorgen, zoals constructietekeningen en berekeningen, ventilatieberekeningen, daglichtberekeningen en veiligheidsplannen.
* u kunt zelf op voorhand checken of u een vergunning nodig heeft via: www.omgevingsloket.nl

Voor meer informatie:

Stuur een mail naar:
info@b-art-design.nl
of
Stuur een berichtje via
Whatsapp: +31 6 27 09 75 39

portfolio!

Warmenhuizen

Warmenhuizen

Uitbreiding villa

Bergen

Bergen

Cosmetische verbouwing

Schoorl

Schoorl

Nieuwbouw Duinvilla

Oosthuizen

Oosthuizen

Realisatie tuinkamer

Bergen NH

Bergen NH

Nieuwbouw Villa

Warmenhuizen

Warmenhuizen

afbouw schoonheidssalon

Warmenhuizen

Warmenhuizen

realisatie 2 appartementen

Warmenhuizen

Warmenhuizen

nieuwbouw woning + bedrijfsruimte